מירואר גלייז ניטראלי

 32.9 
בחר/י מידה:  
500גר'
הוספה לסל
הוספה לסל
free_shipp_img משלוחים בחינם לכל חלקי הארץ בקניה מעל 250 ₪

תיאור המוצר

קופסת מירואר גלייז ניטראלי במשקל 500גר' של המותג Bakbel. מחיר ל 100גר' 6.58 ש"ח.  
רוצים להכין עוגה מקושטת בפירות מבריקים, שאינם מתעייפים? אתם זקוקים לנָפָּאז' או למירוּאָר
על מדפי הקונדיטוריות ניצבים לא אחת טארטלטים קטנים, מעוטרים בתותים, קיווי ופירות יער, מבריקים להפליא. אם שאלתם את עצמכם כיצד ניתן ליצור בבית מראה מבריק לעוגות פירות, כמו גם לשמר את הפירות כך שלא ישחירו, למטרה זו תוכלו למצוא בספייסז: נָפָּאז' ומִירוּאָר.     
מה זה מִירוּאָר?  
המירואר (Miroir, בצרפתית מראה), הנקרא גם מירור (Mirror) וגם דקורג'ל, הוא זיגוג שקוף-צהבהב, בהיר יותר מהנפאז', המכיל סירופ גלוקוזה, מים, חומרים מקשים, פקטין, חומצות מאכל וחומרי טעם. "מירואר הוא שם של מותג", טוענת אסטלה, "אם תגידי בחו"ל מירואר לא ידעו על מה את מדברת".   "מדובר במוצר מוכן לשימוש", אומר גיא פרנקל, "המתאים ליצירת ציפוי מבריק ומקצועי לעוגות מוס, טארטלטים של פירות ועוגות ויטרינה". "המירואר דומה מאד לנפאז', הן בצבעו והן בטעמו", אומרת יהודית זר-אביב, "יתרונו הוא בכך שהוא מוכן לשימוש ללא צורך בדילול במים, ובכך שהוא עמיד בהקפאה ואינו מאבד את שקיפותו. חסרונו הוא בכך שלא ניתן לחממו פעמים רבות, כפי שניתן לעשות עם נפאז'".
  "המירואר והנפאז' עונים על קריטריונים דומים", אומר אורן גירון, "אלא שהמירואר אינו דורש חימום ודילול לפני השימוש. מאידך, התוצאה המתקבלת מעט דביקה ופחות עמידה מנפאז'".  
כיצד משתמשים במִירוּאָר? "מערבבים את המירואר בעזרת מטרפה ידנית ומורחים על העוגה", אומר ערן שוורצברד; "פשוט מורחים בעזרת 'פאלטה' על פני שטח קפואים", מוסיפה אסטלה.  
מתי משתמשים במִירוּאָר ומתי בנפאז'?  
"מירואר משמש לעבודה עם מוצרים קרים, כגון עוגות מוס", אומרת אסטלה, "כיוון שלא ניתן למרוח על עוגת מוס משהו חם. לזיגוג פירות ניתן להשתמש גם במירואר וגם בנפאז', אך כשמדובר בפירות עדינים כמו בננה, או פירות שחתוכים דק מאוד (למשל: תפוח עץ), כדאי להשתמש במירואר כדי לא לגרום לפירות להִכוות".   "נפאז' משמש למוצרים חמים ומירואר למוצרים קרים", אומר ערן שוורצברד, "אך אם רוצים להקפיא את העוגה מוטב להשתמש במירואר, כיוון שמרקמו אינו משתנה בהקפאה, לעומת הנפאז', שמרקמו משתנה ושקיפותו אינה נשמרת לאורך זמן במקפיא".
 
כיצד מאחסנים?
לפני ואחרי פתיחת אריזת נפאז' או מירואר יש לאחסנם במקום מוצל וקריר.

על המותג Bakbel

חברת Bakbel, שהוקם בשנת 2007 על ידי קבוצת Bakels, היא המומחית בייצור רכיבים איכותיים וחדשניים לתעשיית הקונדיטוריה והמאפייה. כדי להשיג זאת, בנתה מפעל חדיש state of the art, הפועל בסטנדרטים גבוהים של ייצור ובטיחות מזון. במפעל זה מייצרת החברה רכיבים איכותיים מבוססי פרי, שנוצרו במיוחד לתעשיית הקונדיטוריה העדינה ושוק שירותי המזון תוך בקרת איכות מחמירה בהתאם להנחיות HACCP ו- BRC.  עם מיקוד בייצור והפצה של מוצרי פרימיום לתחום המאפים המשובחים, מיקומה של Bakbel במרכז אירופה, בבלגיה, הוא המקום המושלם להיות בו כדי לאפשר את אספקת מוצרי החברה ללקוחות ברחבי העולם.
כי על איכות לא מתפשרים