פסטה קנלוני rustichella d'abruzzo

 22.41 
 25 
הוספה לסל
הוספה לסל
free_shipp_img משלוחים בחינם לכל חלקי הארץ בקניה מעל 250 ₪

תיאור המוצר:

פסטת מסוג קנלוני מחיטת דורום סמולינה במשקל 250 גרם. קנלוני במקור נוצר במטבח בורבוני במאה ה19 בסיביטלה דל טרונטו, כפר קטן בחבל טרמו. 
קנלוני הם גלילי פסטה חלולה המיועדת למילוי. ובהתאמה שמו באיטלקית הוא "צינורות גדולים". אופן הכנתו ייחודי - מומלץ לאחר בישול קל במים רותחים, ממלאים את הקנלוני בגבינת ריקוטה ותרד או בבשר טחון, ומעל זה מוסיפים רוטב עגבניות, רוטב שמנת ופרמזן ואופים בתנור. מחיר ל-100 גרם הוא 9.96 ש"ח.  

על המותג rustichella d'abruzzo:

"רוסטיקלה" היא חברה משפחתית שהוקמה ב-1924 ושוכנת בינות לגבעות ווסטינה שבחבל אברוצו, על חוף הים האדריאטי. התמחות החברה בייצור פסטות בסגנון עבודת יד, בסדרות קטנות עם זמני ייבוש ארוכים ובמגוון צורות, טעמים וצבעים טבעיים ויצירתיים המאפיינים מטבחים אזוריים של חבלי איטליה השונים. שיטת הייצור של "רוסטיקלה" כוללת את איכות קמח הדורום, ערבובו במי מעיינות הנובעים בהרים, שימוש בשיטות מסורתיות וזהירות כפי שהיה נהוג בעבר, תוך עבודה עם ראשי ברונזה קטנים בייצור הפסטה. תפקידם של ראשי הברונזה הוא ליצור פסטה עם חספוס ייחודי המשפר את איכות הבישול ומבטיח את הצמדות הרטבים. הייבוש הארוך, בין 40 ל-60 שעות, של סדרות ייצור קטנות, בחללים קטנים, בטמפרטורות נמוכות של 35 מעלות, משמר את הארומה הייחודית והטעמים של הדורום המודגשים עוד יותר בבישול הקצר.