תערובת קפה AVA - Wood Roast בטעם עץ אגוז

 49.9 
בחר/י מידה:  
250גר'
הוספה לסל
הוספה לסל
free_shipp_img משלוחים בחינם לכל חלקי הארץ בקניה מעל 250 ₪
משתתף במבצע: קנה ב400 שלם 300 ללא מוצרי חשמל
(המחיר יתעדכן בדף הרכישה)

תיאור המוצר


סדרת הפרמיום WOOD ROAST של AVA מביאה אליכם את הפולים המשובחים ביותר ממגוון של מדינות מסביב לעולם, בקלייה על מגוון ייחודי של עצים. קלייה מסורתית משמרת את השומן הטבעי של הפולים ומדגישה את הטעמים של התערובת העשויה  מ-100% פולים מזן ערביקה. שיטת קלייה ייחודית זו מניבה קפה בעל חומציות עדינה במיוחד, וגוף מלא ועגול.  HAZELNUT WOOD ROAST - קלייה על עץ אגוז: חומציות מעודנת המאוזנת על ידי סיומת אגוזית וחלקה.

קפה AVA

קפה AVA  החיפאי נוסד בשנת 1941 על יד אוטו ריינר. במהלך השנים התרחבה פעילות החברה מייצור קפה ושיווקו בעיקר לקיבוצים באזור חיפה והצפון, לשיווק קפה לצריכה מחוץ לבית.
עד תקופה זו, צריכת הקפה בבתי קפה הייתה פחות מקובלת וחברת AVA  הינה אחת האחראיות להבאת תרבות הקפה לאזור חיפה וצפון הארץ בכלל. בעשרים השנים האחרונות עוסקת החברה בעיקר בהפצת תערובות קפה איכותיות לבתי קפה ואספרסו ברים ברחבי הארץ.
מכיוון ש AVA דוגלת בייצור קפה איכותי בעל טעם עשיר, תהליך הייצור הינו קפדני ביותר וכולל הכנת תערובות מדויקות כדי להשיג את הטעם הרצוי.
חלק מן התערובות של  AVA נעשות עוד בשלב הפולים השלמים, בעוד אחרות נעשות רק לאחר טחינתם. החברה משתמשת בפולי קפה מכל רחבי תבל. אלה ממוינים ונבחרים בקפידה במכוני העיבוד של  AVA על מנת להבטיח איכות ללא פשרות.
לאחר מכן, מקלפים את הפולים, קולים אותם בשיטות הייחודיות של AVA וטוחנים את הפולים. בסופו של דבר מתקבלים המוצרים הסופיים שמגיעים אל השווקים ומשם לצרכנים. לקוחות  AVA יודעים כי הקפה שהם מקבלים נבדק באופן דקדקני ועבר טעימות לפני שהגיע אל הספל שלהם.

בחברת AVA  מאמינים כי קפה איכותי באמת מכינים על ידי שימת לב לכל הפרטים הקטנים מבחירת הפולים האיכותיים ביותר, דרך יצירת תערובות ייחודיות הלוקחות בחשבון את תכונותיו של כל זן, ועד לקלייה, טחינה ואריזה בשיטות מתקדמות.
החברה רואה חשיבות רבה בטעמו האישי של הלקוח ולכן מכנה כל אחד ואחד מלקוחותיה "בריסטה" – כלומר אותו אדם המכין את האספרסו באספרסו ברים האיטלקיים. מכאן ש AVA  שמה לה למטרה שכל האנשים השותים את הקפה שלה ייהנו מהארומה העשירה, הצבע העז והטעם המתקתק של הקפה כפי שהם אוהבים אותו.  
קלייה במפעלי AVA
פולי הקפה הטריים הנם ירוקים ומכילים אחוז מסוים של נוזלים. אותם נוזלים מתייבשים בחלקם הגדול בתהליך הקלייה.
קליית פולי הקפה נעשית בטמפרטורה של כ-200 מעלות צלזיוס, ובמהלכה הופכים הפולים את צבעם לצבע החום האופייני לקפה והרכבם משתנה מבחינת כמות הנוזלים והשומנים שהם מכילים.
אופן הקלייה הייחודי לכל מפעל קפה הוא זה שנותן את הטעם המדויק האופייני לאותו מותג. לאחר סיום הקלייה, מניחים לפולים הקלויים להתיישן במהלך כמה שעות או לאורך לילה שלם. לאחר ההתיישנות הם מגיעים לטעימה.